16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΓνωστοποίηση πλήρωσης πέντε (5) θέσεων Ειδικών Συμβούλων και δύο (2) θέσεων Επιστημονικών...

Γνωστοποίηση πλήρωσης πέντε (5) θέσεων Ειδικών Συμβούλων και δύο (2) θέσεων Επιστημονικών Συνεργατών Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει με την υπ’ αριθμ. 137868/11-09-2019 (ΑΔΑ: ΩΜ2ΓΩΡ5-ΩΑΞ) γνωστοποίηση, την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση πέντε -5- θέσεων Ειδικών  Συμβούλων και δύο -2- θέσεων  Επιστημονικών Συνεργατών  Δημάρχου , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, για παροχή υπηρεσιών σε  εξειδικευμένα επιστημονικά και τεχνικά θέματα που άπτονται των τυπικών προσόντων και της εμπειρίας τους και αφορούν στη διενέργεια ερευνών, εκπόνηση μελετών, σύνταξη εκθέσεων, υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, παροχή επιστημονικής ή τεχνολογικής βοήθειας σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση, βιογραφικό σημείωμα , καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στο κείμενο της οικείας γνωστοποίησης, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, Τ.Κ. 54636, απευθύνοντάς την προς το Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης σε δύο τοπικές εφημερίδες, ήτοι από16-09-2019 έως και 20-09-2019.

Σημειώνεται ότι το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2313-317902, 2313-317913. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ