Για δεύτερη χρονιά οι SKG Makers συμμετείχαν στο 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Thess Clean – Thess Green

Από την Τετάρτη 7 μέχρι το Σάββατο 10 Ιουνίου το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Forward Green, που διοργάνωσε η ΔΕΘ.

Οι SKG Makers έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς στον εκθεσιακό μας χώρο παρουσιάσαμε έναν από τους 3d printers μας και πολλά εργαλεία και δημιουργίες από τα εργαστήρια πλαστικού, ξύλου και μετάλλου.

Τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν, έμαθαν για τις δυνατότητες υλικών και προϊόντων να ανακυκλώνονται ευκολα και να επαναχρησιμοποιούνται με εναλλακτικούς τρόπους.

Πολλοί φορείς και οργανώσεις έδειξαν ενδιαφέρον να επισκεφτούν, για να εκπαιδευτούν αλλά και να δημιουργήσουν μαζί μας στα εργαστήρια των SKG Makers.

Την Παρασκευή 9/6 το απόγευμα ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Κούπκας παρουσίασε σε ανοιχτή εκδήλωση το πρόγραμμα Pop-Machina και τις προοπτικές που ανοίγονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τους SKG Makers.