12.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας ανάθεση υπηρεσίας μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων συνολικής αξίας 1.107,00€ συμπεριλαμβανομένου και...

Απευθείας ανάθεση υπηρεσίας μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων συνολικής αξίας 1.107,00€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Για την υλοποίηση του έργου θα προβεί σε απευθείας ανάθεση υπηρεσίας μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων συνολικής αξίας 1.107,00€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Για την υλοποίηση του έργου θα προβεί σε απευθείας ανάθεση υπηρεσίας μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων συνολικής αξίας 1.107,00€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, η οποία θα περιλαμβάνει:
Την πίστωση 50.000 γραπτών μηνυμάτων κατανεμημένα στους 10 εταίρους της σύμπραξης για την ενημέρωση των δικαιούχων τους ως προς τις ημέρες και ώρες διανομής των τροφίμων.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες στις 26/05/2016 ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ. και θα αποσφραγισθούν μετά το πέρας της λήξης στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον 6ο όροφο του κτιρίου στην οδό Μοναστηρίου 53-55, Τ.Κ. 54627.
Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας – Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, αρμόδια υπάλληλος Δέσποινα Πετρίδου, τηλ. 2310 509004.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ