22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας ανάθεση των υπηρεσιών διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης της Δ' Δημοτικής Κοινότητας, προϋπολογισμού...

Απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, προϋπολογισμού δαπάνης 1.000,00€ με το Φ.Π.Α.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών διοργάνωσης μουσικής παραδοσιακής βραδιάς, για τις ανάγκες της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δημοσίευση πρόθεσης για απευθείας ανάθεση υπηρεσιών διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας π.δ. 1.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα στα πλαίσια των πολιτιστικών της εκδηλώσεων θα προβεί σε απευθείας ανάθεση υπηρεσιών διοργάνωσης μουσικής παραδοσιακής βραδιάς, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, έως του ποσού των 1.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις οικονομικές προσφορές τους στο Τμήμα Υποστήριξης Συμβουλίου Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Κλεάνθους 57 – Γρ. Λαμπράκη μέχρι τις 06/06/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2313318517 (Παρίσση Μαρία) και 2313318524 (Κιντζονίδης Τριαντάφυλλος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
Τμήματος Υποστήριξης Συμβουλίου
Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Αθαν. Παπαδερός

Για τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, πατήστε ε δ ώ

Για το υπόδειγμα προσφοράς, πατήστε ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ