16.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας ανάθεση των εργασιών καθαρισμού μοκετών στους δέκα επτά (17) παιδικούς Σταθμούς...

Απευθείας ανάθεση των εργασιών καθαρισμού μοκετών στους δέκα επτά (17) παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών προτίθεται να προβεί στον καθαρισμό μοκετών στους δέκα επτά (17) παιδικούς Σταθμούς με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης προϋπολογισμού 2.369,47€ με Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών προτίθεται να προβεί στον καθαρισμό μοκετών στους δέκα επτά (17) παιδικούς Σταθμούς με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης:
Στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών ανήκουν δέκα επτά (17) παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί όπου η καθαριότητα των χώρων που φιλοξενούν παιδιά αποτελεί πρώτιστη ανάγκη και επιβάλλεται από τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προκειμένου να παρέχουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.
Ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητο ο καθαρισμός των μοκετών των παιδικών σταθμών προϋπολογισμού 2.369,47 € με Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 22-7-2015 ημέρα Τετάρτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 10:30 π.μ. στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης, οδός Ελευθερίας 24 ,Τ.Κ. 55337 Τριανδρία, 1ος όροφος.
Η απαιτούμενη τεχνική περιγραφή, ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών,Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης αρμόδιος υπάλληλος Ν. Λαδάς τηλ. 2313 305455.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ 


ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΟΡΟΙ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ