21.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών αναγόμωσης ελαστικών επισώτρων για τις ανάγες των...

Απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών αναγόμωσης ελαστικών επισώτρων για τις ανάγες των οχημάτων του π.δ. 19.372,50 € με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και για χρονικό διάσημα ενός (1) έτους

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 1114/18-6-2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών αναγόμωσης ελαστικών επισώτρων για τις ανάγες των οχημάτων του π.δ. 19.372,50 € με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και για χρονικό διάσημα ενός (1) έτους.

 

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με την υπ’αριθμ.  1114/18-6-2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών αναγόμωσης ελαστικών επισώτρων για τις ανάγες των οχημάτων του π.δ. 19.372,50 € με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και για χρονικό διάσημα ενός (1) έτους.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 1-9-2014 ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών  10:00 π.μ. και λήξης  10:30 π.μ. και θα αποσφραγιστούν μετά το πέρας της λήξης στο γραφείο του Τμήματος Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, οδός Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, κτίριο Β΄, 1ος όροφος, γραφείο 109 1/Β. Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να καταθέσουν μαζί με την οικονομική προσφορά τους τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με το οποίο να πιστοποιείται η εγγραφή τους σ’αυτό και το ειδικό επάγγελμά τους ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από δημόσια αρχή ισχύος την ημέρα κατάθεσης των προσφορών.

2. Φορολογική ενημερότητα από την αρμόδια εφορία.

3. Βεβαίωση του Τμήματος Ταμείου του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν υφίσταται καμία οφειλή τους προς το Δήμο Θεσσαλονίκης από οποιαδήποτε αιτία ή βεβαίωση διακανονισμού της οφειλής τους.

4. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής ότι η τιμή προσφοράς θα περιλαμβάνει τη μεταφορά και παράδοση των υπό προμήθεια εδών πλήρως τοποθετημένων και έτοιμων προς λειτουργία στο χώρο του Μηχανουργείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

5. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής ότι : α. δεν απασχολούν, ούτε πρόκειται να απασχολήσουν καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης ανασφάλιστο προσωπικό και β. δεν έχουν υποπέσει σε σοβαρό παράπτωμα  κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

6. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής ότι ο χρόνος εγγύησης θα είναι ένα (1) έτος από την αναγόμωση κάθε ελαστικού ή για 40.000 χλμ.

7. Πιστοποίηση με βάση την κοινοτική οδηγία ECE 109 η οποία αφορά “Τις ενιαίες διατάξεις σχετικά με την έγκριση παραγωγής αναγομωμένων ελαστικών για οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων και των ρυμουλκούμενων αυτών (τρέιλερ)”.

8. Πιστοποιητικό ISO 9001:2000 (ή μεταγενέστερο) σε ισχύ της κατασκευάστριας ετιαρίας των πελμάτων.

9. Τεχνικά στοιχεία των προσφερομένων ειδών και τυχόν τεχνικά φυλλάδια

10. Τρία (3) κατ’ελάχιστον πιστοποιητικά εμπειρίας στην αναγόμωση ελαστικών επισώτρων ποσότητας 20 τεμαχίων τουλάχιστον το καθένα (Πιστοποιητικά εμπειρίας θεωρούνται οι βεβαιώσεις ή τα πρωτόκολλα παραλαβής που ολοκληρώθηκαν τα τρία (3) τελευταία χρόνια και αφορούν δημόσιους οργανισμούς. Αντίστοιχα πιστοποιητικά εμπειρίας από τον ιδιωτικό τομέα θεωρούνται οι ολοκληρωμένες συμβάσεις συνεργασίας ή τα τιμολόγια αντίστοιχων αναγομώσεων (τουλάχιστον 60 ελαστικών συνολικά) κατά την τελευταία τριετία).

11. Δήλωση του προσφέροντος για : α. τη χώρα προέλευσης και κατασκευής των ειδών που προσφέρουν και β. το εργοστάσιο κατασκευής και τον τόπο εγκατάστασής του.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ποσού 10% επί της καθαρής συμβατικής αξίας.

Οι τεχνικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός και το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων-Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας, αρμόδιοι υπάλληλοι Ι.Καραγιάννη και Π.Βοϊδης, τηλ. 2310 494545.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Α.ΠΑΠΠΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ