22 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας ανάθεση της προμήθειας εργαλείων-σιδηρουργικών-ΜΑΠ του προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα (Δράση 21) του...

Απευθείας ανάθεση της προμήθειας εργαλείων-σιδηρουργικών-ΜΑΠ του προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα (Δράση 21) του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 13.640,00€ με Φ.Π.Α.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια εργαλείων-σιδηρουργικών-ΜΑΠ του προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα (Δράση 21) του Δήμου Θεσσαλονίκης

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια εργαλείων-σιδηρουργικών-ΜΑΠ του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (Δράση 21), της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, προϋπολογισμού δαπάνης 13.640,00€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ανά επί μέρους είδος υλικού του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μόνο βάσει τιμής.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 14-06-2017, ημέρα Τετάρτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00πμ και λήξης 10:30πμ. και θα αποσφραγιστούν μετά το πέρας της λήξης, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης , της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, Αγγελάκη 13, από την αρμόδια υπάλληλο κ. Βασιλ. Κωνσταντινίδου, Τηλ. 2313318427.

Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει κατά την υπογραφή του συμφωνητικού και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:
• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα για κάθε χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό (όχι για είσπραξη)
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τα Τμήμα Συντήρησης Σχολικών Κτιρίων, αρμόδιος Ι. Παπαρούνας, τηλ. 2313318429.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ