22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΑπευθείας Ανάθεση της προμήθειας αναλωσίμων και ανταλλακτικών για τα μηχανήματα εκγύμνασης των...

Απευθείας Ανάθεση της προμήθειας αναλωσίμων και ανταλλακτικών για τα μηχανήματα εκγύμνασης των Δημοτικών Γυμναστηρίων, π.δ. 1.716,04€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια αναλωσίμων και ανταλλακτικών για τα μηχανήματα εκγύμνασης των Δημοτικών Γυμναστηρίων, π.δ. 1.716,04€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προμηθευτεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης αναλώσιμα και ανταλλακτικά για τα μηχανήματα εκγύμνασης των Δημοτικών Γυμναστηρίων, προϋπολογισμού δαπάνης 1.716,04€ και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 27-09-2017 ημέρα Τετάρτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 10:15 π.μ. στο γραφείο του Τμήματος Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, οδός Βασ.Γεωργίου Α΄1, Κτίριο Β, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, αρμόδια υπάλληλος κ. Κ.Ασβεστά, τηλ. 2313 317537.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης thessaloniki.gr.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τα λοιπά στοιχεία του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν από το Τμήμα Δημοτικών Γυμναστηρίων, Κολυμβητηρίου και Αθλητικών Χώρων, της Δ/νσης Εκπαίδευσης & Αθλητισμού, που συνέταξε τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό. Πληροφορίες κ. Α.Μουλαράς, Γρ.Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, τηλ. 2313 317637.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάστε τη Διακήρυξη, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ