16.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑπευθείας Ανάθεση της διοργάνωσης του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα) 2017 στις...

Απευθείας Ανάθεση της διοργάνωσης του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα) 2017 στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα) 2017 στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 20.886,67€ με Φ.Π.Α.

 

 ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την ανάθεση της διοργάνωσης του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα) 2017 στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης»

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για τη διοργάνωση του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα) 2017 στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες και στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνολικού π.δ. 20.886,67€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά Δημοτική Κοινότητα-Ενότητα.
Η γιορτή της Καθαράς Δευτέρας είναι μια παραδοσιακή εθνική, πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδήλωση με ιδιαίτερο μοναδικό χαρακτήρα σε σχέση με τα εδέσματα που προσφέρονται και σε σχέση με τον τρόπο εορτασμού της (πέταγμα χαρταετού, παραδοσιακοί δημοτικοί χοροί κλπ).
Οι προσφορές συνοδευόμενες από πλήρη τεχνική περιγραφή των προσφερόμενων υπηρεσιών, θα κατατεθούν έως τις 14/02/2017, ημέρα Τρίτη, στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54640, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β ή ηλεκτρονικά στo e-mail m.velnidou@thessaloniki.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για τους Ενδεικτικούς Προυπολογισμούς-Τεχνικές Προδιαγραφές-Ειδικούς Όρους-Υπόδειγμα Προσφοράς, των Δημοτικών Κοινοτήτων, πατήστε εδώ

Για το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ