14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΑπευθείας Ανάθεση για την προμήθεια ημερήσιου τύπου έτους 2020 σε ψηφιοποιημένη μορφή...

Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια ημερήσιου τύπου έτους 2020 σε ψηφιοποιημένη μορφή της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων, προϋπολογισμού δαπάνης 5.456,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την Προμήθεια ημερήσιου τύπου έτους 2020 σε ψηφιοποιημένη μορφή της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την: Προμήθεια ημερήσιου τύπου έτους 2020 σε ψηφιοποιημένη μορφή της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων προϋπολογισμού δαπάνης 5.456,00 € (πέντε χιλιάδες τετρακόσια πενήντα έξι ευρώ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, ως κάτωθι:.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ/ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Κ.Α.Ε. Προϋπολογισμού Είδος δαπάνης Ποσό
15.005/6451.01.01
Συνδρομές σε εφημερίδες περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα
Προμήθεια ημερήσιου τύπου έτους 2020 σε ψηφιοποιημένη μορφή 4.400,00€ +24% ΦΠΑ 1.056,00€

 

ΣΥΝΟΛΟ: 5.456,00€

Οι εφημερίδες που θα ψηφιοποιηθούν για το έτος 2020 και θα παραδοθούν στο Τμήμα Κεντρικής Βιβλιοθήκης σε μορφή εξωτερικού δίσκου USB μεγάλης χωρητικότητας είναι οι εξής:
Aξία, Αυγή, Αυγή της Κυριακής, Βήμα της Κυριακής, Βραδινή της Κυριακής, Δημοκρατία της Βόρειας Ελλάδας, Δημοκρατία της Κυριακής, Έθνος, Έθνος της Κυριακής, Ελεύθερος Τύπος, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, Εφημερίδα των Συντακτών, Θεσσαλονίκη, Καθημερινή, Μακεδονία, Μακεδονία της Κυριακής, Metrosport, Ναυτεμπορική, Παραπολιτικά, Ποντίκι, Πρώτο Θέμα, Ριζοσπάστης, Ριζοσπάστης της Κυριακής, Real news, Τα Νέα, Τα Νέα Σαββατοκύριακο, Τύπος της Θεσσαλονίκης.
Η προμήθεια θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες παρουσιάζονται στον συνημμένο πίνακα.Το κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τον συνημμένο ενδεικτικό προϋπολογισμό
Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά μέχρι τις 30/04/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Κτίριο Β΄1ος όροφος Γραφείο 109Β) Βασιλέως Γεωργίου Α΄1 Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών αρμόδια υπάλληλος κ. Θωμαή Παπαχρήστου τηλ. 2313317538.
Επιπρόσθετα, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

• Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση (κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 43 παρ.7αγ του Ν.4605/2019) Η υποχρέωση αφορά ιδίως:. α) Στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.)και IKE ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών, η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά κατ’ ελάχιστον στους διαχειριστές, β) Στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά κατ’ ελάχιστον τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. γ) Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις νομικών προσώπων, η υποχρέωση των προηγούμενων εδαφίων αφορά στους νόμιμους εκπροσώπους τους
• Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης)
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο Καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση μπορείτε να λαμβάνετε από την κ. Κ. Ζαχοπούλου Ταχ. Δ/νση Εθνικής Αμύνης 27 Ταχ. Κώδικας : 546 21, Τηλ: 2313318588, e-mail:k.zaxopoulou@thessaloniki.gr, Δ/νση Βιβλιοθηκών & Μουσείων Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης.

        Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                               Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
             ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                                         ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

  ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΟΥ                                      ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό – Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ