18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΜητροπολιτική Αναπτυξιακή ΘεσσαλονίκηςΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με φυσικό πρόσωπο...

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με φυσικό πρόσωπο για την κάλυψη αναγκών του έργου με τίτλο «Delivering Efficient Sustainable Tourism with low-carbon transport Innovations: Sustainable Mobility, Accessibility and Responsible Travel», με ακρωνύμιο DESTI-SMART»

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με φυσικό πρόσωπο για την κάλυψη αναγκών του έργου με τίτλο «Delivering Efficient Sustainable Tourism with low-carbon transport Innovations: Sustainable Mobility, Accessibility and Responsible Travel», με ακρωνύμιο DESTI-SMART» και ειδικότερα με πτυχιούχο Οικονομικών ή Νομικών, ή Κοινωνικών Επιστημών ή  Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για την υποστήριξη του έργου.

Η «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ»  ανακοινώνει τον  πίνακα κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη στο πλαίσιο  πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη:

Σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με φυσικό πρόσωπο για την κάλυψη αναγκών του έργου με τίτλο «Delivering Efficient Sustainable Tourism with low-carbon transport Innovations: Sustainable Mobility, Accessibility and Responsible Travel» με ακρωνύμιο DESTI-SMART», και ειδικότερα με πτυχιούχο Οικονομικών ή Νομικών, ή Κοινωνικών Επιστημών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για την υποστήριξη του έργου.

Ο προσωρινός πίνακας και ο σχετικός της Επιτροπής Επιλογής προσωπικού, επικυρώθηκαν  από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ την Πέμπτη 12/7/2018.

Σύμφωνα με το σύστημα επιλογής προσωπικού ο προσωρινός πίνακας κατάταξης του υπό πρόσληψη προσωπικού, αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ (thessaloniki.gr/math) χωρίς να δημοσιοποιούνται τα ονόματα των υποψηφίων, στη θέση των οποίων δημοσιεύονται τα αρχικά τους.

Κατά του πίνακα επιτρέπεται η άσκηση ένστασης  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής τους.

Η άσκηση της ένστασης  γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής, υποχρεωτικά με την ένδειξη «ΕΝΣΤΑΣΗ», στην ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής αποστολής ο φάκελος θα πρέπει να φτάσει στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ώρα (25/7/2018 και ώρα 2 μ.μ.), η οποία προκύπτει από το πρωτόκολλο που τηρείται στην εταιρεία.

Φάκελοι που φθάνουν στην εταιρεία  μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμοι και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων και την αξιολόγησή τους, η Επιτροπή Επιλογής Προσωπικού θα συνεδριάσει εκ νέου για την οριστικοποίηση των πινάκων κατάταξης και θα καλέσει τους επιτυχόντες για τη σύναψη της σχετικής σύμβασης.

Ακολουθεί ο  πίνακας κατάταξης των υποψηφίων:

  Ονοματεπώνυμο Βαθμολογία %
1 Μ* ΓΑ*    21,81  
2 Κ* ΣΙ*    56,84  
3 Α* ΤΕ* ΜΠ*    21,92  
4 Ε* ΚΗ*    71,17  
5 Μ* ΚΑ    57,14  
6  Π* ΛΕ*    22,05  
7 Β* ΤΡ*    21,99  
8 Χ* ΚΟ*    57,12  

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ