16.1 C
Thessaloniki

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

H ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΑΕ/ΟΤΑ έχοντας υπόψη:

  1. Το άρθρο 15 του Καταστατικού της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ
  2. Τον εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της εταιρείας και τον κανονισμό προσλήψεων της εταιρείας
  3. Το άρθρο 16 παρ. 1 του ν. 4483/2017
  4. Την παρ.8 του άρθρου 6 Ν. 2527/97 όπως τροποποιήθηκε με την παρ.3 του άρθρου 10 του N. 3812/2009 και συμπληρώθηκε με την παρ.3 του άρθρου 30 του Ν.4314/14.
  5. Τις διατάξεις του άρθρου 8 παρ.3 του Ν. 4325/2015
  6. Την αριθμ 16/2018 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ , σχετικά με την έγκριση συμμετοχής της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ στο πρόγραμμα  «100 Resilient Cities pioneered by the Rockefeller Foundation).
  7. Την εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ με Αριθ. Πρωτ .: οικ.3449/5-2-2018 για τον προγραμματισμό προσλήψεων έτους 2018
  8. Τις ανάγκες που προέκυψαν για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστικής Ανθεκτικότητας της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ για την υποστήριξη της Γ’ φάσης του Προγράμματος «100 Resilient Cities»

Ανακοινώνει :

την πρόθεση της να προχωρήσει σε σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ με φυσικό πρόσωπο για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Αστικής Ανθεκτικότητας της Εταιρείας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ειδικότερα με Διπλωματούχο Μηχανικό (ή Αρχιτέκτονα Μηχανικού ή Πολιτικού Μηχανικού ή Τοπογράφου) με εξειδίκευση στον Αστικό Σχεδιασμό για την υποστήριξη του Προγράμματος «100 RESILIENT CITIES» που υλοποιεί η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΑΕ/ΟΤΑ για λογαριασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο εργασίας την συμβολή στην προώθηση της Στρατηγικής Αστικής Ανθεκτικότητας

Το φυσικό πρόσωπο που θα επιλεγεί θα ενταχθεί στην Διεύθυνση Αστικής Ανθεκτικότητας της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ και θα συμμετάσχει σε διεπιστημονική ομάδα με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ και Διευθυντή Αστικής Ανθεκτικότητας (Chief Resilient Officer) της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ, Αντιδήμαρχο Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα συνεργάζεται στενά με Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και με την Διοίκηση και τα τμήματα της ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΑΕ/ΟΤΑ, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής «Θεσσαλονίκη 2030», του προγράμματος «100 Resilient Cities pioneered by the Rockefeller Foundation).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 

  1. Δίπλωμα Μηχανικού (Αρχιτέκτονα Μηχανικού ή Πολιτικού Μηχανικού ή Τοπογράφου) ή ισότιμων αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών τίτλων της Αλλοδαπής.
  2. Μεταπτυχιακό στον Αστικό Σχεδιασμό.
  3. Τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια επαγγελματικής ή ερευνητικής εμπειρία και τουλάχιστον δύο (2) χρόνια εμπειρία σε διεθνή δίκτυα πάνω στην αστική ανθεκτικότητα
  4. Αποδεδειγμένη τεχνική εμπειρία σε θέματα συμμετοχικού αστικού σχεδιασμού.
  5. Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ

– Ικανότητες παρουσίασης, επικοινωνίας και συγγραφής κειμένων στρατηγικής

– Εμπειρία με φορείς ΟΤΑ

– Μια συστατική επιστολή

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αίτηση
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Φ/ο τίτλων σπουδών
  • φ/ο αστυνομικής ταυτότητας

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τα ελάχιστα υποχρεωτικά δικαιολογητικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας Ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα www.thessaloniki/math  έως την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018  και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ επί της οδού Β.  Γεωργίου Α΄ αριθμός 1, 1ος όροφος, γραφείο 105α.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ