21.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση Hackathon στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου CUTLER

Ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση Hackathon στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου CUTLER

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκη είναι εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο CUTLER (Coastal Urban developmenT through the LEnses of Resiliency), το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020).

Εκτός από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο εταιρικό σχήμα του έργου συμμετέχουν ερευνητικά ιδρύματα, εταιρείες και φορείς του δημοσίου, από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Τουρκία (https://www.cutler-h2020.eu/).

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, το Πανεπιστήμιο του Όουλου (Center for Ubiquitous Computing, University of Oulu, Finland), ως εταίρος του έργου, διοργανώνει ένα Hackathon με τίτλο «#WaterFrontHack Global Online Hackathon», ο οποίος είναι μια ευκαιρία για προγραμματιστές και ειδικούς σε θέματα πολιτικής, από όλο τον κόσμο, να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αειφόρου ανάπτυξης σε παράκτιες αστικές περιοχές.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να βρει πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου εδώ, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έργου στο Facebook και στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ