18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για μετάταξη στον κλάδο ΔΕ Ιεροψαλτών.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για μετάταξη στον κλάδο ΔΕ Ιεροψαλτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞH ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΔΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ”

Κατόπιν του υπ΄αρ. 24493/330/26-2-2019 εγγράφου του Αυτοτελούς Τμήματος Διαχείρισης Κοιμητηρίων, με το οποίο περιγράφεται η άμεση ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού του εν λόγω Τμήματος από υπαλλήλους ειδικότητας ΔΕ Ιεροψαλτών, προκειμένου για την κάλυψη αναγκών του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, παρακαλούνται οι υπάλληλοι μονίμου ή Ι.Δ.Α.Χ. προσωπικού, οι οποίοι επιθυμούν να μεταταγούν στον ανωτέρω κλάδο ή ειδικότητα, να υποβάλουν σχετική προς τούτο αίτηση μετάταξης στο Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού της Δ/νσης Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων του Δήμου μας, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 (δέκα) ημερών (ήτοι από 2-4-2019 έως 8-4-2019). Σημειώνεται ότι στην εν λόγω αίτηση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, θα πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά η σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας του/της υπαλλήλου για την ως άνω μετάταξη.
Τέλος επισημαίνεται ότι προκειμένου για την μετάταξή τους στον κλάδο/ειδικότητα ΔΕ Ιεροψαλτών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 12 του ΠΔ.22/90 και 6 του ΠΔ. 37α/87, κατά παραπομπή από τις όμοιες της παρ. 2 του άρθρου 30 του ΠΔ. 50/2001 και συγκεκριμένα:
α) Απολυτήριο τίτλο λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου ή ισότιμου σχολείου ανεξάρτητα από ειδικότητα και
β) Σχετική εμπειρία αποδεικνυόμενη προσηκόντως από έγγραφα.
Η παρούσα θα αναρτηθεί και στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Θεσ/νίκης (www .thessaloniki.gr )
Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την υπηρεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2313317116 κα Δήμου Μαργαρίτα 2313317157, κα Τσαρτσάλη Αγγελική, 2313317120 κο Αδαμίδη Ιωάννη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Για να κατεβάσετε την Αίτηση Μετάταξης Κλάδου (μόνιμοι υπάλληλοι), πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την Αίτηση Μετάταξης Ειδικότητας (υπάλληλοι ΙΔΑΧ),  εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ