23.5 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση μετάθεσης καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης προσφορών και αποσφράγισης του ανοικτού, ηλεκτρονικού άνω...

Ανακοίνωση μετάθεσης καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης προσφορών και αποσφράγισης του ανοικτού, ηλεκτρονικού άνω των ορίων διαγωνισμού, για την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων εφαρμογών και συστημάτων, για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις αστικής αναζωογόνησης με σκοπό την Οικονομική Ανασυγκρότηση Τοπικών Εμπορικών Οδών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης» προϋπολογισμού δαπάνης 2.265.517,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
ΚΑΙ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ

Σε συνέχεια της υπ΄αριθ. 432/14-6-2023 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών και ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού Άνω των Ορίων για την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων εφαρμογών και συστημάτων για το έργο «Παρεμβάσεις αστικής αναζωογόνησης με σκοπό την οικονομική ανασυγκρότηση τοπικών εμπορικών οδών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης» π.δ. 2.265.517,00 € με Φ.Π.Α. ως κάτωθι:

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών στις 21-06-2023 ημέρα Τετάρτη στις 15:00 μ.μ. και ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών του διαγωνισμού στις 27-06-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Για να κατεβάσετε την Ανακοίνωση, πατήστε εδώ

Για να μεταβείτε στα στοιχεία του διαγωνισμού, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ