18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση μετάθεσης αποσφράγισης των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή...

Ανακοίνωση μετάθεσης αποσφράγισης των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α.  24%.

 Ανακοινώνεται η μετάθεση της αποσφράγισης των προσφορών του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α.  24%, με α/α συστήματος 94269, λόγω συμμετοχής της Προέδρου και της Αναπληρωματικής Προέδρου στην Απεργία – Αποχή των μελών των Ομοσπονδιών από τις διαδικασίες της Επιτροπής Διενέργειας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και Αξιολόγησης.

Θα ακολουθήσει σχετική Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης με ορισμό νέας ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών.

Για να μεταβείτε στα στοιχεία του σχετικού διαγωνισμού, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ