14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση ματαίωσης αποσφράγισης των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή...

Ανακοίνωση ματαίωσης αποσφράγισης των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α. 24%.

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α. .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 11/13-01-2021 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, μετατίθεται η ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών δημόσιου ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αριθμό Προκήρυξης 21Ε/2020 (συστημικός αριθμός 94269) για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α. .

Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων

Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης

Για να κατεβάσετε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πατήστε εδώ.

Ανακοινώνεται η ματαίωση της αποσφράγισης των προσφορών του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων », προϋπολογισμού εξακοσίων είκοσι χιλιάδων διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ (620.268,00 €) με Φ.Π.Α. 24%, με α/α συστήματος 94269, λόγω συμμετοχής της Προέδρου και της Αναπληρωματικής Προέδρου στην Απεργία – Αποχή των μελών των Ομοσπονδιών από τις διαδικασίες της Επιτροπής Διενέργειας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και Αξιολόγησης.
Θα ακολουθήσει σχετική Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης με ορισμό νέας ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων

Νικόλαος Μεσημέρης

Για να κατεβάσετε την Ανακοίνωση, πατήστε εδώ

Για να μεταβείτε στα στοιχεία του διαγωνισμού, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ