18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑυτοτελές Τμήμα Πολιτικής ΠροστασίαςΑνακοίνωση – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ανακοίνωση – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από αύριο Σάββατο 23-06-2018 μέχρι και την Τρίτη 26-06-2018.

Επισημαίνουμε ότι οι περιοχές αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) προβλέπεται να επηρεαστούν όπως περιγράφεται στο έκτακτο αυτό δελτίο. Οι ανωτέρω περιοχές δεν προβλέπεται να επηρεαστούν την Δευτέρα 25-06-2018.
Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες να παρακολουθείτε τα καθημερινά τακτικά Δελτία Καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ  www.emy.gr

Καλούνται οι πολίτες :

  • Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ, καθώς και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
  • Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους, ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Κάντε κλικ εδώ για το έκτακτο Δελτίο Καιρού της Ε.Μ.Υ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ