17.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑνακοίνωση έκδοσης της υπ' αρ. 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη...

Ανακοίνωση έκδοσης της υπ’ αρ. 3Κ/2018 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή, 02-02-2018, εξεδόθη η υπ’ αρ. 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/τ.ΑΣΕΠ/02-02-2018) προκήρυξη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων μονίμου προσωπικού σε Δημόσιους Φορείς ολόκληρης της χώρας.

Το σκέλος των προσλήψεων που σχετίζεται με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αφορά την πλήρωση πεντακοσίων δεκατεσσάρων (514) θέσεων εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων από υποψηφίους, αποφοίτους της Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και της Υποχρεωτικής (ΥΕ) Εκπαίδευσης. Οι εν λόγω ειδικότητες, καθώς και ο πίνακας με τα απαραίτητα τυπικά προσόντα-δικαιολογητικά των προς πλήρωση θέσεων έχουν αναρτηθεί και στο Κεντρικό Κατάστημα του Δήμου μας, προς ευκολότερη ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Ολόκληρη η προκήρυξη του ΑΣΕΠ μπορεί να αναζητηθεί στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr), μέσω της διαδρομής αναζήτησης φύλλων, πληκτρολογώντας  τον σχετικό αριθμό ΦΕΚ.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην σελίδα του ΑΣΕΠ για το σκέλος που αφορά τις ειδικότητες που θα απασχοληθούν στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ορίστηκε ως εξής:

α) Για τις θέσεις ΔΕ: από 20/02/2018 έως και 07/03/2018 (μέχρι τις 14:00)

β) Για τις θέσεις ΥΕ: από 08/03/2018 έως και 23/03/2018 (μέχρι τις 14:00)

Σημειώνεται ότι, κατόπιν της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες του διαγωνισμού υποχρεούνται να αποστείλουν και ταχυδρομικώς την αίτησή τους στην διεύθυνση του ΑΣΕΠ, εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη από τους ίδιους και συνοδευόμενη από τα οριζόμενα στην προκήρυξη δικαιολογητικά. Η προθεσμία για την ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων λήγει στις 12/03/2018 για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΔΕ και στις 27/03/2018 για τους υποψηφίους της ΥΕ κατηγορίας. Εάν οι υποψήφιοι παραλείψουν την ταχυδρομική αποστολή της αίτησης τους, η συμμετοχή τους αποκλείεται από τον διαγωνισμό.

Τέλος, επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην εν λόγω προκήρυξη, την αποκλειστική ευθύνη για τη συμπλήρωση της αίτησης, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι υποψήφιοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ