22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΑναγγελία λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW» και «SEA...

Αναγγελία λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW» και «SEA & TOURISM EXPO» Απο 4 εως 6 Νοεμβρίου 2022

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία ανακοινώνεται η λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων με τίτλο «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW» και «SEA &TOURISM EXPO», η οποίες θα διεξαχθούν στον εκθεσιακό χώρο του Περιπτέρου 13 της ΔΕΘ HELEXPO  από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022.

Το ωράριο λειτουργίας των εκθέσεων είναι για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 13:00-21:00 και για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 10:00-2100.

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε εμπορικούς επισκέπτες και στο ευρύ κοινό.

Τα είδη των εκθεμάτων που πρόκειται να προβληθούν είναι τα εξής: ΣΚΑΦΟΣ-ΑΛΙΕΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Διοργανωτής των εκθέσεων είναι η εταιρεία ΓΕΩ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ – ΑΝΤ. ΙΩΝΑΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «PELAGIC EXPO», ΑΦΜ 801224900 (ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) και νόμιμο εκπρόσωπο τον ΑΝΤΩΝΗ  ΙΩΝΑ.

Η έκθεση θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις περί προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ