15.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Εξυπηρέτησης ΕπιχειρηματίαΑναγγελία λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA» από...

Αναγγελία λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA» από 18 έως 20 Μαΐου 2019

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία ανακοινώνεται η λειτουργία της έκθεσης με τίτλο «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ BEAUTY MACEDONIA», που θα διεξαχθεί στα Περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ HELEXPO, από την 18η έως και την 20η Μαΐου 2019.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής:

–         Σάββατο 18/5/2019 και Κυριακή 19/5/2019, από τις 10:00π.μ. έως και τις 20:00μ.μ.

–         Δευτέρα 20/5/2019 από τις 10:00π.μ. έως τις 19:00μ.μ..

Η έκθεση είναι αυστηρά επαγγελματική και απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες ή/και Σπουδαστές Αισθητικής, Περιποίησης Άκρων, Κομμωτικής, Μακιγιάζ, Εναλλακτικών Θεραπειών, Φυσιοθεραπείας, Γυμναστικής, Ιατρικής Αισθητικής και άλλων κλάδων παροχής υπηρεσιών ομορφιάς,  καθώς και σε εμπορικούς αντιπροσώπους των ανωτέρω κλάδων. Η είσοδος για τους ανωτέρω είναι δωρεάν.

Τα είδη των εκθεμάτων αφορούν καλλυντικά, μηχανήματα αισθητικής, μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης και διακόσμησης μαλλιών, προϊόντα περιποίησης άκρων, αναλώσιμα, επαγγελματικά ενδύματα και αξεσουάρ, εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, franchising, επαγγελματικές σχολές και σεμινάρια, μικροσυσκευές ομορφιάς, εναλλακτικές θεραπείες, προϊόντα φυσικής και υγιεινής διατροφής, όργανα γυμναστικής, γυναικεία είδη και αξεσουάρ και άλλα επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τους κλάδους παροχής υπηρεσιών ομορφιάς. Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν και εκθέτες με προϊόντα ή υπηρεσίες διαφορετικές από τις προαναφερόμενες, μόνο μετά από συμφωνία με τον Διοργανωτή.

Διοργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρεία «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», Κ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, με ΑΦΜ 998701753 (ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ