18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑνάθεση των υπηρεσιών βιβλιοδέτησης των αποφάσεων και των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού...

Ανάθεση των υπηρεσιών βιβλιοδέτησης των αποφάσεων και των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ετών 2001-2014

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών βιβλιοδέτησης των αποφάσεων και των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ετών 2001-2014, για τις ανάγκες της Δ/νσης Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 9.063,87 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών βιβλιοδέτησης των αποφάσεων και των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ετών 2001-2014, για τις ανάγκες της Δ/νσης Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 9.063,87 € με Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό κατάστημα, κτίριο Ε, γραφείο 020Ε, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, την 15/10/2015 ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11:30 π.μ. και ώρα λήξης 11:45 π.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών – τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ 3 του Ν. 4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τα στοιχεία του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το αρμόδιο για τη σύνταξη αυτών, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Δημοτικού Συμβουλίου, της Δ/νσης Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, υπάλληλος Ε. Ζησοπούλου, τηλ.: 2313 317778.
Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για τους όρους της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄1, γραφείο 109 1Β, υπάλληλο Ο. Σκανδάλη, τηλ. 2313 317536, e mail o.skandali@thessaloniki.gr.
Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

 

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Γ. ΡΑΝΕΛΛΑ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ