22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΑνάθεση εργασιών διερμηνείας, μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και απομαγνητοφώνησης κειμένων.

Ανάθεση εργασιών διερμηνείας, μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και απομαγνητοφώνησης κειμένων.

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των εργασιών επακόλουθης διερμηνείας, μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και απομαγνητοφώνησης κειμένων κατά την διάρκεια εθιμοτυπικών επισκέψεων ξένων πρεσβευτών, πρόξενων, και ξένων αποστολών στο Δήμο Θεσ/νίκης, προϋπολογισθείσας δαπάνης 19.530,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ.Γεωργίου Α΄1, Κτίριο Ε, 1ος όροφος, γραφείο 020) την 21-8-2013 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 πμ. και ώρα λήξης 10.15 πμ.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των εργασιών επακόλουθης διερμηνείας, μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης διερμηνείας και απομαγνητοφώνησης κειμένων κατά την διάρκεια εθιμοτυπικών επισκέψεων ξένων πρεσβευτών, πρόξενων, και ξένων αποστολών στο Δήμο Θεσ/νίκης, προϋπολογισθείσας δαπάνης 19.530,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ.Γεωργίου Α΄1, Κτίριο Ε, 1ος όροφος, γραφείο 020) την 21-8-2013 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00 πμ. και ώρα λήξης 10.15 πμ. Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., η κράτηση 1,5% υπέρ ΤΑΔΚΥ-ΤΕΑΔΥ, 0,5% υπέρ ΤΠΔΥ, 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ.Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317537, αρμόδια Κ.Ασβεστά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τα τεύχη της διακήρυξης είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται επόμενη εργάσιμη ημέρα και ίδια ώρα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ
ΚΩΝ. ΖΕΡΒΑΣ

Για να κατεβάσετε το σώμα της Διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ