22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΈναρξη εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Generation Next στα σχολεία Δευτεροβάθμιας...

Έναρξη εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Generation Next στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης η έναρξη εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Generation Next του Ιδρύματος Vodafone στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα αποτελεί μια εκπαιδευτική δράση ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για εφήβους, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους στις νέες τεχνολογίες και την επιστήμη και υλοποιείται από το Ίδρυμα Vodafone από το 2017.
Μέχρι σήμερα έχουν επιμορφωθεί 84.000 μαθητές, καθηγητές και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την επιστήμη και την τεχνολογία σε δεξιότητες STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί συνολικά 374 projects, απόλυτα αξιοποιήσιμα στην καθημερινότητα, από 94 περιοχές της χώρας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος ψηφιακής εκπαίδευσης με την παράλληλη ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ