26.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διάθεση χώρου αποθήκευσης ξηρού φορτίου μέχρι 7ο...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διάθεση χώρου αποθήκευσης ξηρού φορτίου μέχρι 7ο C, αποθήκευσης ψυκτικών θαλάμων, φορτηγών ψυγείων, φορτηγών μεταφοράς ξηρού φορτίου κ.λ.π.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από  το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Για την υλοποίηση του έργου  θα προβεί σε ανάθεση υπηρεσιών με απ΄ ευθείας ανάθεση συνολικής αξίας 24.600,00 € συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. η οποία  θα περιλαμβάνει:

Τη διάθεση χώρου αποθήκευσης ξηρού φορτίου, αποθήκευσης ψυκτικών θαλάμων μέχρι 7ο C, φορτηγά ψυγεία, φορτηγά μεταφοράς ξηρού φορτίου. Επίσης η εταιρία θα πρέπει να προσφέρει υπηρεσία ανασυσκευασίας στις εγκαταστάσεις της και στη συνέχεια να διανέμει τις ποσότητες που θα της δοθούν από την Υπηρεσία του Δήμου στα παρακάτω 9 σημεία:
Δήμος Καλαμαριάς ”ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ”-Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας,
  Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, Παπανικόλα 18 και Αμισού
  (661 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2 σακούλες με διαφορετικά είδη)
Δήμος Θέρμης Δημοτικό Κτίριο Τριαδίου (150τ.μ. στις αποθήκες του Δήμου)
  (463 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
Δήμος Θερμαϊκού   Ναυάρχου Βότση 6, Ν. Μηχανιώνα (100τ.μ.)
  (1.248 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παπάφειο Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης
  (105 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
– Δήμος Πυλαίας- Χορτάτη   Ευζώνων 1 Ασβεστοχώρι (246τ.μ.)
 (437 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
Ι.Μ. Καλαμαριάς Ιερός Ναός Θείας Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλαμαριάς
  (148 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
– Ερυθρός Σταυρός Αποθήκη Υλικού Ε.Ε.Σ. Βότση – Κουντουριώτη 10
 (166 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
– Δήμος Θεσσαλονίκης Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
 (5.010 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με διαφορετικά είδη)
– ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ Πτολεμαίων 35 Θεσσαλονίκη
 (136 πακέτα, το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει 1 έως 2  σακούλες με   διαφορετικά είδη)
Στα παραπάνω σημεία θα πρέπει η εταιρία να διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να γίνει η αναγκαία προετοιμασία των πακέτων (σακούλες). Επίσης την ημέρα διανομής των προϊόντων ψυγείου το φορτηγό-ψυγείο που θα μεταφέρει τα προϊόντα ψυγείου θα πρέπει να παραμείνει στο χώρο διανομής μέχρι την ώρα λήξης της διανομής ώστε αν μείνουν αδιάθετες ποσότητες να επιστραφούν πίσω στα ψυγεία της εταιρίας.
Η εταιρία πρέπει να έχει τις παρακάτω πιστοποιήσεις:
– ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 και IFS logistics Certifications.
Οι  εγκαταστάσεις της εταιρίας  θα  πρέπει να βρίσκονται  στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ή στα περίχωρα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης για να μπορεί να έχει πρόσβαση η Επιτροπή Παραλαβής του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
Η παραπάνω υπηρεσία θα υλοποιηθεί  3 φορές  από την υπογραφή της σύμβασης .
Στο παραπάνω πλαίσιο καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές σύμφωνα με:
 Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ)
 Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80
 Την 2001/2-12-2015 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με την οποία έγινε η έγκριση δαπάνης και η διάθεση πίστωσης «για την υλοποίηση του προγράμματος » σε βάρος του Κ.Α. Εξόδων 6473.07.01.
Oι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο στις 9/12/2015 ημέρα Τετάρτη σύμφωνα με το υπόδειγμα προσφοράς και από ώρα 9:00 έως 9:30 (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών) στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον 4ο όροφο του κτιρίου στην οδό Μοναστηρίου 53-55, Τ.Κ. 546 27.
Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν και θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει οριστεί στις 10:00 της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 12:00, αρμόδια υπάλληλος Τσακαλίδου Μαρία, τηλ.:2310509011, 2310509040.
Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές, έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και είναι κατώτερη του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Ο μειοδότης που θα αναδειχθεί θα καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης 10% στο ποσό χωρίς τον Φ.Π.Α.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 
Γ.ΡΑΝΕΛΛΑ
Για να κατεβάσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, τον Ενδεικτικό προϋπολογισμό, το Υπόδειγμα προσφοράς, και τις Τεχνικές προδιαγραφές κάντε κλικ ε δ ώ. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ