Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και δώρων από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δρ. Ιωάννα Κοσμοπούλου στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

28 Δεκεμβρίου 2021 - 12:46

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δρ. Ιωάννα Κοσμοπούλου παρέδωσε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν από τη δράση “Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών (e-Christmas Wishing Tree)”, την οποία διοργάνωσε το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με παιδιά του χωριού δίνοντάς τους και Χριστουγεννιάτικα δώρα.

        Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε ύστερα από προσφορά συμπολιτών μας και επιχειρήσεων, που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Η επιθυμία των δωρητών ήταν να ανέβουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές και εκείνοι με τη σειρά τους θα τις μετέτρεπαν σε είδη πρώτης ανάγκης.

          Η ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων/κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) ήταν εντυπωσιακή. Στέλνοντας εκατοντάδες ευχές στα παιδιά του χωριού, ¨ανεβάζοντας¨ κείμενα, ζωγραφιές, εικόνες και βίντεο, άναψαν το αστέρι στο δέντρο των ευχών και με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώθηκε μία μεγάλη ποσότητα σε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

X