17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔωρεάν Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για αρχάριους

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για αρχάριους

 

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να πραγματοποιήσει, δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας, διάρκειας 50 ωρών σε ένα τμήμα αρχαρίων ενηλίκων (25 ατόμων) στο Kέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου 2017 και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10:00 – 12:00.

Η αίτηση συμμετοχής θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης thessaloniki.gr (στη διαδρομή: Θέλω από το Δήμο, Θέλω να εξυπηρετηθώ, Σπουδάζω, Προγράμματα εκπαίδευσης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης) στις 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 εδώ.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του τμήματος. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν, το εκπαιδευτικό υλικό βαρύνει τους εκπαιδευόμενους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφ’ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους υποδειχθεί.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Αγγλικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 231331866-4 και -6.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ