Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει την ενότητα εκδηλώσεων “Μαθαίνω τον δρόμο, παίζοντας”.
Στόχος των εκδηλώσεων η κυκλοφοριακή αγωγή, η εισαγωγή των μικρών παιδιών στους κανόνες οδικής ασφάλειας και η εκπαίδευση-ενημέρωση του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών και των γονέων.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 10.30 το πρωί, όπου στομφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική-ενημερωτική συνάντηση του Προσωπικού των Παιδικών σταθμών από κλιμάκιο της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Από την Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Μαΐου, κλιμάκιο της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί τους Παιδικούς Σταθμούς: Μ. Αλεξάνδρου – Αγγελοπούλου – Φωκά – Διογένους.
Την Κυριακή 21 Μαΐου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, με το πρόγραμμα:
Στον Εξωτερικό χώρο
10:30-13:30.. Εργαστήρια ζωγραφικής, χειροτεχνίας, κατασκευών
11:00..Χαιρετισμοί
11:30..Διαδραστικά Παιχνίδια
12:00..Χορευτική παράσταση: «Στον δρόμο περπατάμε προσεχτικά»
και στην Αίθουσα «νερού»
11:30..Ενημέρωση από την Δ/νση Τροχαίας Θεσ/νίκης
11:45..ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ: «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης»
12:45..ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ: «κύριε Τροχονόμε».
Η εκδήλωση της Κυριακής είναι ανοιχτή προς το κοινό.
