25.2 C
Thessaloniki

Σχέσεις και επικοινωνία. Η θεωρία του "ήρωα"

Τε20Μαρ5:00 μμΤε9:00 μμΣχέσεις και επικοινωνία. Η θεωρία του "ήρωα"Σεμινάριο ψυχολογίας5:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Έχεις κάποιο επαγγελματικό, οικογενειακό ή προσωπικό εμπόδιο στην ζωή σου που σε γεμίζει με άγχος, ανησυχία και ανασφάλεια για το μέλλον; Έχεις κάποιους στόχους που δυσκολεύεσαι να πετύχεις, γιατί δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις ή πως; Το είχαμε όλοι μας και τώρα έχουμε την λύση. Μαζί θα βρούμε από που πηγάζουν όλα αυτά, μαζί θα βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα, μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, μαζί θα νικήσουμε το άγχος της αβεβαιότητας και μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά βήμα-βήμα. Η επιτυχία είναι εγγυημένη! Μαζί Θ α αλλάξουμε την ζωή σου » !
Τα πάντα ξεκινάμε και τελειώνουν με την επικοινωνία. Έχεις οποιαδήποτε επιτυχία στην ζωή σου, σε οποιονδήποτε τομέα; Παρατήρησε και θα δεις ότι το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην εξαιρετική επικοινωνία που έχεις στον τομέα αυτό, επικοινωνία με τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω από τον τομέα.
Δυστυχώς όμως το ίδιο ακριβώς ισχύει και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωή σου υστερείς, προσπαθείς να βρεις κάποια λύση, όλα πάνε ανάποδα, είτε αφορά την δουλειά σου, είτε τα οικονομικά, τους φίλους παρέες οικογένεια και κυρίως στην προσωπική σου σχέση, θα δεις ότι ο λόγος είναι η κακή επικοινωνία.
Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο για να κάνεις βήμα βήμα τα σωστά που χρειάζονται για μια υγιή και πάνω από όλα αποτελεσματική επικοινωνία.

Το σεμινάριο θα υλοποιήσει ο δημιουργός της φιλοσοφίας των σεμιναρίων «από το μηδέν στο «ήρωας»» Μιχάλης Κιναζίδης, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρες 17:00-21:00.

WORKSHOP

– τι είναι η επικοινωνία: (μια από τις 6 ανάγκες)
– γιατί επικοινωνούμε: (για να νιώσουμε καλά ή να ενισχύσουμε καλό συναίσθημα)
– οι 4 γλώσσες επικοινωνίας
– Πως επικοινωνούν οι άντρες και πως οι γυναίκες κατανοώντας την συμπεριφορά
– παρερμηνείες
– πως να γεφυρώσουμε το χάσμα επικοινωνίας (κραυγή αγάπης – προσφορά αγάπης)
– 3 τεχνικές για να γίνουμε ειδικοί στην επικοινωνία. Επειδή η επικοινωνία είναι ικανότητα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος 231331 8593

Ώρα

(Τετάρτη) 5:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης