32 C
Thessaloniki

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Τρ11Δεκ6:00 μμΤρ9:34 μμΠρόσκληση σε συνέντευξη τύπου«Απολογισμός 53ων Δημήτριων - Με το βλέμμα στα 54α Δημήτρια»6:00 μμ - 9:34 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΤμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Όταν οι τέχνες και οι άνθρωποι συναντιούνται σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι σπουδαίο. Τι συνέβη στα 53α Δημήτρια, πόσοι τα παρακολούθησαν, ποια θεάματα αγαπήθηκαν πολύ, ποιοι ήταν οι καλεσμένοι μας, ποιες ήταν οι εντυπώσεις τους, ποιος ήταν ο αναλυτικός προϋπολογισμός και πως εκείνος αξιοποιήθηκε, τι αποκομίσαμε από τα φετινά Δημήτρια, πως ήταν το πρώτο θεατρικό showcase, πως ήταν η συνεργασία με φορείς, χορηγούς, media και τελικά τι έμεινε στην πόλη από αυτά ως παρακαταθήκη για την επόμενη διοργάνωση το 2019.

Αυτά θα είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε ανοιχτά. Άποψη μας είναι πως κάθε απολογισμός σηματοδοτεί και τον επόμενο προγραμματισμό γι’ αυτό το λόγο στη συνάντηση θα δοθεί το πλαίσιο και η στόχευση των 54ων Δημητρίων από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τεχνών, την Καλλιτεχνική Επιτροπή και τη Διεύθυνση Πολιτισμού.

  • Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΟΛΑΣ: Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” , για όσους το επιθυμούν, από την κα Θούλη Μυσιρλόγλου.

Ώρα

(Τρίτη) 6:00 μμ - 9:34 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης