25.9 C
Thessaloniki

«Παρέα με τους συγγραφείς στη βιβλιοθήκη μου» στην Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου

Τε17Οκτ6:30 μμΤε7:30 μμ«Παρέα με τους συγγραφείς στη βιβλιοθήκη μου» στην Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου«Το Κουμπί» από την ομάδα παιδαγωγών «Το ατελιέ της Φανταστικής»6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Παρέα με τους συγγραφείς στη βιβλιοθήκη μου»

Η ομάδα παιδαγωγών «Το ατελιέ της Φανταστικής» και οι συγγραφείς Αικατερίνη Κ. Ιωαννίδου, Ειρήνη Γεωργάκη – Κόλλια και Ρόζα Ποζίδου θα παρουσιάσουν διαδραστικά μέσα από ένα οργανωμένο εργαστήριο το νέο τους βιβλίο «Το Κουμπί».

Ένα παιδικό βιβλίο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, που ανατρέπει τα στερεότυπα ανάγνωσης. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός, πως αποτελείται μόνο από εικόνες, έχει σα στόχο να οξύνει την παρατηρητικότητα των παιδιών και να πυροδοτήσει τη φαντασία τους, ώστε να δώσουν τη δική τους ερμηνεία για την κατάληξη του «κουμπιού». Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ένα κουμπί, το οποίο ξηλώνεται από μια ζακέτα, ταξιδεύει σε όλες τις εποχές και μοιράζεται με τους μικρούς αναγνώστες τις περιπέτειές του.

«Το ατελιέ της Φανταστικής» είναι μια ομάδα παιδαγωγών Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής με κοινό στόχο την καλλιέργεια του λόγου, της αισθητικής και της απελευθερωτικής φαντασίας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Γράφημα»

Για παιδιά 3–6 ετών. Με προεγγραφή

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΡΕΣΤΟΥ
ΟΡΕΣΤΟΥ 33 & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 2310852384  pvivlio.orestou@thessaloniki.gr

 

Ώρα

(Τετάρτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου