32 C
Thessaloniki

“Πάμε Σχολείο” από τη βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Δε01Απρ10:00 μμΤρ02(Απρ 2)1:00 μμ“Πάμε Σχολείο” από τη βιβλιοθήκη Άνω Τούμπαςεκδηλώσεις για παιδιά10:00 μμ - 1:00 μμ (2)(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου»

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

“Πάμε Σχολείο”

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Παιδικού βιβλίου

η “Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας πάει σχολείο… “ στο 105ο Δημοτικό Σχολείο, με αφηγήσεις παραμυθιών, παρουσιάσεις συγγραφέων και εκθέσεις βιβλίων.

1 Απριλίου  10:00 – 11:30  & 11:30 – 13:00

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Παιδικού βιβλίου γνωρίζουμε το βιβλίο Σας παρακαλώ μη το διαβάσετε” στους μαθητές της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης του συγγραφέως Δημήτρη Μπογδάνου Στο μικρό φτωχό ψαροχώρι άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Κάθε πρωί, στις αυλές και τα παράθυρα των σπιτιών μικρές εκπλήξεις περίμεναν τους κατοίκους. Όμως ποιος κυκλοφορούσε τις νύχτες δίχως να αφήνει ίχνη; Όλες οι απαντήσεις ήταν κρυμμένες σε ένα βιβλίο που απ’ έξω έγραφε: «ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ»

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο – Ekdoseis Metaixmio

ΚΑΙ

2 Απριλίου 10:00 – 13:00

«Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου».

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Παιδικού βιβλίου γνωρίζουμε το βιβλίο “Το μοναχικό συννεφάκι” στους μαθητές της Β΄ & Γ΄ τάξης της συγγραφέως Κρυσταλλένιας Γαβριηλίδου. Αυτό που μετράει και δίνει νόημα στο κάθετι είναι η δύναμη του “μαζί” και του “μοιράζομαι”.

«Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου».
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Παιδικού βιβλίου

η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Άνω Τούμπας και παιδαγωγός

Φλώρα Μποσματζή θα αφηγηθεί το παραμύθι Το αηδόνι του αυτοκράτορα του Hans Christian Andersen με συνοδεία μουσικής στους μαθητές της Α΄τάξης.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187, τηλ. 2310950370

Ώρα

1 (Δευτέρα) 10:00 μμ - 2 (Τρίτη) 1:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας "Κληροδότημα Στ. Νικολαίδη"