25.9 C
Thessaloniki

«Μιλάνε οι μέλισσες μεταξύ τους;» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Πε07Ιουν6:30 μμΠε7:30 μμ«Μιλάνε οι μέλισσες μεταξύ τους;» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΕκπαιδευτικό πρόγραμμα για το μαγικό κόσμο των μελισσών6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Μιλάνε οι μέλισσες μεταξύ τους;»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο «Μιλάνε οι μέλισσες μεταξύ τους;», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά  τον μαγικό κόσμο των μελισσών, να μάθουν πως επικοινωνούν μεταξύ τους και πως οργανώνουν την κυψέλη τους.

Θα  διαβάσουμε το παραμύθι «Μια μέλισσα με λύση» της Λήδας Βαρβαρούση, θα ακούσουμε τη μουσική του Rimsky – Korsakov ”Το πέταγμα της μέλισσας” και θα μιμηθούμε μουσικοκινητικά την συνομιλία τους. Στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε το σπίτι της μέλισσας, την κυψέλη.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: κίτρινο κανσόν μεγέθους Α3, κίτρινους μαρκαδόρους, κόλλα υγρή

Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί η μαθηματικός Νατάσα Μεμετζίδου.

Για παιδιά 4- 8 ετών

Η συμμετοχή  είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310324666).

Ώρα

(Πέμπτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου