32 C
Thessaloniki

Με τη Λίτσα την κουκλίτσα παίζουμε κουκλοθέατρο στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Τε17Απρ6:30 μμΤε7:30 μμΜε τη Λίτσα την κουκλίτσα παίζουμε κουκλοθέατρο στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με τη Λίτσα την κουκλίτσα παίζουμε κουκλοθέατρο

Συζητάμε για τη φύση, τι μας αρέσει και τι παρατηρούμε; Με την βοήθεια της μουσικής θα γίνουμε δέντρα που κινούνται χορευτικά από τον αέρα, πουλάκια που πετούν και λουλούδια που ανθίζουν. Καθώς η μουσική θα χαμηλώσει η Λίτσα η κουκλίτσα θα παίξει κουκλοθέατρο και με την βοήθεια των ηρώων και εικόνων θα γράψουμε την δική μας ιστορία την οποία και θα ζωγραφίσουμε.
Έκτακτη ανακοίνωση: Παρακαλούνται όλοι οι σοφοί να έρθουν στο συμβούλιο της φύσης για να ανακαλύψουν ένα από τα μυστικά που θα την σώσουν.

Μιλάμε, χορεύουμε, ακούμε και δημιουργούμε. Είστε έτοιμοι;

Το πρόγραμμα επιμελείται η βρεφονηπιοκόμος Πένια Παπαδοπούλου

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΝικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666E mail: bibxarilaou@hotmail.grhttps://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/Fan page Facebook: https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou?ref=hlInstagram: https://www.instagram.com/charilaoulibrary/?hl=el

Ώρα

(Τετάρτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου