25.2 C
Thessaloniki

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου στην Παιδική Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης

Πε06Φεβ(Φεβ 6)9:00 πμΠα07(Φεβ 7)11:00 πμΚυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου στην Παιδική Βιβλιοθήκη Άνω ΠόληςΕκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά9:00 πμ - 11:00 πμ (7)(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Πρόγραμμα Φεβρουαρίου Παιδική Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 9.00

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας. Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας. Το πρόγραμμα επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοτικοί αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα και Ταχτεβρενίδου Σωτηρία. Απευθύνεται σε μαθητές και υλοποιείται με σχολεία της περιοχής. 37ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Δ’ τάξη.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, 9.00

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας. Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας. Το πρόγραμμα επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοτικοί αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα και Ταχτεβρενίδου Σωτηρία. Απευθύνεται σε μαθητές και υλοποιείται με σχολεία της περιοχής. 10ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης, Δ’ τάξη.

Ώρα

6 (Πέμπτη) 9:00 πμ - 7 (Παρασκευή) 11:00 πμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Παιδική Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης