25.9 C
Thessaloniki

Βιολογία και Κοινωνία - Βιοηθική

Τε20Δεκ7:00 πμΤε9:00 πμΒιολογία και Κοινωνία - ΒιοηθικήΤο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής7:00 πμ - 9:00 πμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ο θεματικός κύκλος «Λόγος για τη ζωή από την αρχαιότητα ως σήμερα», του χειμερινού εξαμήνου του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελευταίος ομιλητής θα είναι ο υπεύθυνος –συντονιστής του θεματικού κύκλου, κ. Ζαχαρίας Σκούρας, καθηγητής του τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Βιολογίας, Α.Π.Θ. Θέμα της ομιλίας του είναι: Βιολογία και Κοινωνία-Βιοηθική. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα «Μορίς Σαλτιέλ» του Μεγάρου Μουσικής (κτήριο Μ2).Ο θεματικός κύκλος «Λόγος για τη ζωή από την αρχαιότητα ως σήμερα» υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Αποφοίτων του Α.Π.Θ.

Η είσοδος τόσο για τους εγγεγραμμένους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο όσο και για το ευρύ κοινό γίνεται με δελτία εισόδου, τα οποία διατίθενται από την είσοδο του Μεγάρου, μία ώρα πριν την εκδήλωση.

Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι δυνατή, σε απευθείας μετάδοση, μέσω διαδικτύου στον εξής σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/room/2399?eventid=3876

Ώρα

(Τετάρτη) 7:00 πμ - 9:00 πμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης