Με αφορμή τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον Γαστρονομικό Τουρισμό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ημερίδα την
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00-13.30
στο κανάλι YouTube του Δήμου Θεσσαλονίκης
O Γαστρονομικός ορίζοντας της Θεσσαλονίκης:
Αναδυόμενες τάσεις και προοπτικές
Πρόγραμμα:
Ώρα:10:00 Χαιρετισμοί:
- Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
- Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα
Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη
Ομιλητές:
Ώρα:10:20 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ.Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Ώρα:10:40 Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα “Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή” στο ΠΜΣ “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ
Ώρα:11:00 Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό
Ώρα:11:20 Δημήτρης Τασιούλας σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου “THRIA”, chef ambassador του Thessaloniki Food Festival
Ώρα:11:40 Διάλειμμα
Ώρα:11:50 Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων & παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας “Chef Stories”.
Ώρα:12:10 Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών “Lazaridis.gr” & “Reputation.gr” Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing
Ώρα:12:30 Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής του Bournemouth University ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
Ώρα: 13.00 Ερωτήσεις
Ώρα: 13.30 Λήξη
Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival/Τμήμα Τουρισμού Δ.Θ.