36.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΠρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου – 1ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο των Κέντρων Πρόληψης

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου – 1ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο των Κέντρων Πρόληψης

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Διεπιστημονικού Συνεδρίου των Κέντρων Πρόληψης με θέμα «H διαχρονική πορεία της πρόληψης ως μοχλός κοινωνικής ενδυνάμωσης», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, στις 12.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 3ος όροφος).

Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και η Πρόεδρος των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης ΣΕΙΡΙΟΣ και σύμβουλος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, Σμάρω Γιαννακοπούλου.

Το συνέδριο, που διοργανώνεται από τον ΣΕΙΡΙΟ υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ., με στόχο την ανάδειξη του ρόλου και των δυνατοτήτων των κοινωνικών δικτύων και δομών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα γίνει η παρουσίαση του πρωτοποριακού προγράμματος στήριξης στελεχών του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης ΣΕΙΡΙΟΣ και το ΚΕΘΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ