34 C
Thessaloniki

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δε11Δεκ6:30 μμΔε7:30 μμΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ένας  Ουρανός  Γεμάτος  Χριστούγεννα!!! Τα γιορτινά τους φορούν όλες οι πόλεις της Ελλάδας και υποδέχονται τα Χριστούγεννα με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο.

Είναι καταπληκτική η εισαγωγή του βιβλίου: “ Ένας Ουρανός γεμάτος Χριστούγεννα” της Όλγας Σεχίδου,  που μας θυμίζει τι έχουμε στην καρδιά μας για τα Χριστούγεννα  με  τις  όμορφες   χριστουγεννιάτικες  εικόνες  που αυτές   οι  μέρες ζωντανεύουν  και  που  ξεπηδούν  από  την  παιδική  μας   ηλικία…!!

“Η  Νεραιδούλα των Χριστουγέννων”  της  συγγραφέος Μάριον Ρόουζ  . Ένα ονειρεμένο βιβλίο για τη μαγεία των γιορτών, που βοηθάει το παιδί να καταλάβει το αληθινό νόημά τους.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και η Μαρλίνα βοηθάει τη Νεραϊδούλα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να βρει το μαγικό ραβδάκι της. Η νεραϊδούλα, για να την ευχαριστήσει, της χαρίζει τρεις ευχές! Και η Μαρλίνα διαλέγει μέσα από την καρδιά της τις ευχές που αξίζουν πραγματικά.

Πάρτε της αγαπημένες σας  τέμπερες η τις ξυλομπογιές  και   χρησιμοποιώντας  τη φαντασία σας  και  πολλά  χρώματα  ελάτε να  ζωγραφίσουμε  Χριστούγεννιάτικες   εικόνες  που  μας φέρνουν ελπίδα και χαρά.  Προσθέστε το δικό σας χρώμα στα γιορτινά σχέδια και τα περίτεχνα  μοτίβα. Το πρόγραμμα παρουσιάζει  η  ζωγράφος και δασκάλα του εργαστηρίου Αμπαζίδου  Ελένη.

Δευτέρα  11/12/2017, 6.30μ.μ.

Περιφερειακή  Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως.

Κων/πόλεως 45, τηλ.2310-315100   

Ώρα

(Δευτέρα) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως