33.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΣυμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στην 21η Συνάντηση του Χαμόγελου του Παιδιού,...

Συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στην 21η Συνάντηση του Χαμόγελου του Παιδιού, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μέσω της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, συμμετείχε για τέταρτη συνεχή χρονιά στη συνάντηση που οργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού στο Ζάππειο Μέγαρο, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά».

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με το σοβαρό ζήτημα των εξαφανισμένων παιδιών και την προώθηση δράσεων που αποσκοπούν στην προστασία και την ασφάλεια των ανηλίκων.

 Στη διάρκεια της συνάντησης, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας παρουσίασαν τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών στην πόλη μας καθώς και το εγχειρίδιο «ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ», το οποίο συντάχθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης με την αρωγή στελεχών του «Χαμόγελο του Παιδιού» και αφορά οδηγό για όλες της Δημοτικές Αστυνομίες της Χώρας.

Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με τους πολίτες, τις υπηρεσίες και τις οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών, δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της για την ασφάλεια και την ευημερία των ανηλίκων.

Η συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας σε σχετικές εκδηλώσεις ενισχύει τη δέσμευση του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για όλα τα παιδιά και στην προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ