28 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΥποτροφίες σε μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Υποτροφίες σε μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

                                                                 

Για μια ακόμη χρονιά η Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προσέφερε υποτροφίες για το σύνολο των σπουδών τους σε μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου. Βασικός στόχος είναι η υποστήριξη μαθητών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθήματα όλων των τάξεων Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου καθώς και Ξένων Γλωσσών δίνοντάς τους επιπλέον, πρόσβαση στην πανεπ    ιστημιακή εκπαίδευση και ίσες ευκαιρίες για το μέλλον τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, που με πίστη, επιμονή και σκληρή δουλειά παλεύουν  να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως ή μερικώς τα δίδακτρα για όλα τα έτη σπουδών και με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων οι μαθητές αποκτούν το πτυχίο του κολλεγίου από το οποίο επιλέχθηκαν.

Οι υπότροφοι, που επιλέχθηκαν βάσει κοινωνικών, οικονομικών και εκπαιδευτικών κριτηρίων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πτυχιακά προγράμματα των κολλεγίων:

– CITY College, του ευρωπαϊκού campus του Πανεπιστημίου του York (2 πλήρεις υποτροφίες)

– DEI College (1 πλήρης υποτροφία και 2 κάλυψης 50% των διδάκτρων)

– ICBS Business College (1 πλήρης υποτροφία)

– IEK Δέλτα 360ο  (2 πλήρεις υποτροφίες)

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιδημάρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Δρ. Έφη Θεοδωράκη και απέδειξαν την μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς τις νέες και τους νέους της πόλης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ