28.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για πέντε (5) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως...

Προκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για πέντε (5) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως εγκατάσταση αποθήκευσης στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Ανάπτυξης Συστημάτων Κυκλικής Οικονομίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 11/2024

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί ως εγκατάσταση αποθήκευσης στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Ανάπτυξης Συστημάτων Κυκλικής Οικονομίας. Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση (κύριο ή επαρχιακό οδικό δίκτυο) όχι μεγαλύτερη των τριάντα (30) χιλιομέτρων από το αμαξοστάσιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο συνολικός χώρος του προσφερόμενου ακινήτου πρέπει να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 4.000 τ.μ.. Η ελεύθερη (μη δομημένη) επιφάνειά του πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.000 τ.μ και το υπόλοιπο τμήμα να είναι μη δομημένο ή εν μέρει στεγασμένο, να διαθέτει νόμιμες κτιριακές εγκαταστάσεις 50-100 τ.μ., οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι γραφείων με τουλάχιστον δύο χώρους υγιεινής. Το οικόπεδο πρέπει να είναι περιφραγμένο και να διαθέτει επαρκή περιμετρικό φωτισμό. Οι υπάρχουσες κτιριακές υποδομές και ο εξωτερικός χώρος θα πρέπει να είναι διαμορφωμένοι ή να μπορούν να διαμορφωθούν από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της υπηρεσίας που θα στεγαστεί.

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 106Α, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00,  Διεύθυνση:  Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (1ος όροφος),  τηλέφωνο: 231331 7446, 7255.

Αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για να κατεβάσετε τη διακήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ