36 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για δώδεκα (12) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για...

Προκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για δώδεκα (12) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 22/2024

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για δώδεκα (12) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται γεωγραφικά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μ. Μπότσαρη – Λεωφ. Κ. Καραμανλή – Εγνατία – Εθνικής Αμύνης – Αγίου Δημητρίου – Αγίας Σοφίας – Λ. Νίκης – Μ. Αλεξάνδρου – Μ. Μπότσαρη και να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 280 τ.μ., να διαθέτει αύλειο χώρο τουλάχιστον 220,50 τ.μ. και να διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο σε περίπτωση που το ακίνητο βρίσκεται σε οικοδομή.

Το ακίνητο που θα στεγάσει τον βρεφονηπιακό σταθμό δυναμικότητας 25 νηπίων και 24 βρεφών (2 τμήματα * 12 βρέφη), θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων, να έχει χώρους υγιεινής καθώς και WC για ΑμεΑ. Επίσης, τα χαρακτηριστικά του μισθίου θα πρέπει να συμφωνούν με τις διατάξεις του ΠΔ 99/2017 περί «καθορισμού προϋποθέσεων αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων».

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 106Α, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00,  Διεύθυνση:  Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (1ος όροφος),  τηλέφωνο: 231331 7446, 7255.

Αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για να κατεβάσετε τη διακήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ