31.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για δώδεκα (12) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για...

Προκήρυξη πρόθεσης μίσθωσης για δώδεκα (12) χρόνια ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του 48ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 20/2024 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για δώδεκα (12) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του 48ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης. Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται γεωγραφικά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αδαμίδη – Λαμπράκη – Παυσιλύπου – Τσέλιου – Πραξαγόρα – Αδαμίδη.

Ο συνολικός χώρος του προσφερόμενου ακινήτου πρέπει να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 65 τ.μ. και να ικανοποιεί ανάγκες για μία αίθουσα διδασκαλίας με δυνατότητα στέγασης και φοίτησης 25 μαθητών, χώρους υγιεινής παιδιών και ενηλίκων, πρόσβαση από ΑΜΕΑ, αποθήκη και αυλή συνυπολογίζοντας υπόστεγα και ανοιχτούς διαδρόμους ή χώρους εκτόνωσης για 25 παιδιά.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων, να έχει χώρους υγιεινής καθώς και WC για ΑμεΑ. Η χρήση του προς μίσθωση χώρου ως χώρου εκπαιδευτηρίου πρέπει να επιτρέπεται από σχετική οικοδομική άδεια ή να επιτρέπεται και να είναι δυνατή η αλλαγή χρήσης σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 106Α, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00,  Διεύθυνση:  Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (1ος όροφος),  τηλέφωνο: 231331 7446, 7255.

Αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για να κατεβάσετε τη διακήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ