32.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος...

Προκήρυξη Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνάσιου  Χαριλάου-32ου ΓΕΛ Θεσ/νίκης στην οδό  Καρδίτσας 1α (τ.κ. 542-49)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνάσιου  Χαριλάου-32ου ΓΕΛ Θεσ/νίκης στην οδό  Καρδίτσας 1α (τ.κ. 542-49).

 Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνάσιου  Χαριλάου-32ου ΓΕΛ. Θεσ/νίκης, δυναμικότητας 400 μαθητών στην οδό  Καρδίτσας 1α (τκ. 542-49) Θεσσαλονίκη.

Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κων.  Καραμανλή 38Β’, 1ος  όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού,στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ.. Σε περίπτωση αποτυχίας του διαγωνισμού, αυτός θα επαναληφθεί στις 26-09-2023 με την ίδια διαδικασία, ώρα 11:30 π.μ.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης (Κων. Καραμανλή 38Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 14:30).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Ν. ΠΕΥΚΙΔΗΣ

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ