36.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση σχολικού κυλικείου...

Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

Για την εκμίσθωση του  σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης στην οδό Βασ. Όλγας 3-5 (Τ.Κ.54640)

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκήρυξε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης (δυναμικότητας 183) μαθητών.

Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών δημόσια στην αίθουσα Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κων. Καραμανλή 38Β’, 1ος όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00΄. Ο διαγωνισμός κατέστη άγονος. Σε αυτή την περίπτωση της αποτυχίας του διαγωνισμού, αυτός θα επαναληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 με την ίδια διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης (Κων. Καραμανλή 38Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30΄ – 15:00΄).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σταύρος Ν. Πευκίδης

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ