29.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΕργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 27 Ιουλίου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 27 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας μετά τις αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» πρόκειται να προβεί σε εργασίες ασφαλτόστρωσης τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ασφαλτόστρωση του κόμβου Εγνατίας με 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την κατάληψη του κόμβου Εγνατία με 3ης Σεπτεμβρίου, με τις ακόλουθες φάσεις.

Φάση Α

Μία λωρίδα κυκλοφορίας αριστερή και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας συνολικού πλάτους 5,25μ ανά κατεύθυνση.

 Φάση Β

Μία λωρίδα κυκλοφορίας δεξιάς και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας συνολικού πλάτους 5,25μ ανά κατεύθυνση καθώς και τμήματα του οδοστρώματος της 3ης Σεπτεμβρίου.

 Κατά τη διάρκεια των εργασιών η οδός Εγνατία θα είναι ανοικτή και η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η οδός 3η Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστή από την διασταύρωση της με την Αγ. Δημητρίου έως τη διασταύρωσή της με την Λεωφόρο Στρατού.

Λόγο κλειστής διέλευσης της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (από Αγ. Δημητρίου έως Λεωφόρο Στρατού) θα γίνει για την ημέρα των εργασιών τροποποίηση της διαδρομής των διερχομένων λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Θα τοποθετηθούν επιπλέον προειδοποιητικές πινακίδες στις διασταυρώσεις της οδού Αγίου Δημητρίου με 3ης Σεπτεμβρίου και Λεωφόρο Στρατού με 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2024 από τις 06:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

Παρακαλούμε στην συνδρομή όλων για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την ορθή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προηγούμενο άρθρο