27.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΕπίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Στη συνομιλία που είχαν στο Γραφείο Δημάρχου ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την επίσκεψή της, την οποία χαρακτήρισε τιμή για την πόλη. «Είναι τιμή και για την πόλη και για τον Δήμο και για μένα προσωπικά. Όπως και στην πρώτη επίσκεψη που μου κάνατε την τιμή να με δεχτείτε, σας είχα πει ότι η πόλη χρειάζεται την υποστήριξή σας, χρειάζεται την υποστήριξη όλων εκείνων που μπορούν να βοηθήσουν να γίνει μια πόλη βιώσιμη, πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο ανοιχτή. Σας ευχαριστούμε πολύ και θέλω να ξέρετε ότι οι προσπάθειες που σας είχα υποσχεθεί ως νέα δημοτική αρχή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και νομίζω πως τα αποτελέσματα σιγά – σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται», τόνισε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία της πόλης, που είναι και η γενέτειρά της και δήλωσε ότι στηρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου. «Πάντα χαίρομαι να είμαι στη Θεσσαλονίκη -αυτό είναι πια πολύ γνωστό- όχι μόνο επειδή έχω γεννηθεί εδώ, αλλά γιατί την αγαπώ ιδιαιτέρως και εν πάση περιπτώσει η Θεσσαλονίκη είναι και πολύ σημαντική για τον τόπο μας. Είναι σημαντικό να γίνονται έργα. Το άνοιγμα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια είναι σωστό να συνεχίζει, να είναι μια ανοιχτή, ανεκτική πόλη όπως ήταν πάντα, όπως ήταν παλιά που συνυπήρχαν όλοι και παρήγαγαν αυτό που παρήγαγαν και βγήκε αυτό το πολύ ενδιαφέρον πολιτισμικό αποτέλεσμα που είναι αυτή η πόλη. Αυτό είναι πολύ ωραίο να συνεχίζεται και χαίρομαι που το λέτε κι εσείς. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο μέτρο που μπορώ, θα στηρίζω κι εγώ αυτή την προσπάθεια», είπε η κ. Σακελλαροπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ