19.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ...

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ«ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»

Έχοντας υπ’ όψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 16 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων (σχετ. η υπ’ αρ. 1844/2015 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης), σύμφωνα με το οποίο «οι συγγενείς είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν στην Υπηρεσία την βούλησή τους για την τύχη των κεκοιμημένων που βρίσκονται στο οστεοφυλάκιο. Εάν δεν προσέλθουν για την δήλωση αυτή και δεν καταβάλλουν τα δικαιώματα φύλαξης για δύο (2) έτη, η υπηρεσία δύναται να τοποθετεί  τα οστά στο χωνευτήρι, και η αντίστοιχη οφειλή θα βεβαιωθεί σε βάρος του προσώπου που έχει δηλωθεί ως «ενδιαφερόμενος» σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 3 του Α.Ν. 582/1968».

            Το Αυτοτελές Τμήμα Διαχείρισης Κοιμητηρίων, καλεί τους συγγενείς των θανόντων, τα οστά των οποίων φυλάσσονται στο Κοιμητηρίου «Αναστάσεως του Κυρίου» (5 χιλ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης, τηλ. 2313318292 και 2313318289) να προσέλθουν στο ως άνω κοιμητήριο έως τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου να διευθετήσουν θέματα σχετικά με τις οστεοθυρίδες στις οποίες φυλάσσονται τα οστά των οικείων τους. Μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, θα κινηθεί η διαδικασία αυτεπάγγελτης μεταφοράς των οστών από το οστεοφυλάκιο, στο χωνευτήρι του κοιμητηρίου.

Η παραπάνω ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο side του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Γραφείο, στο Φυλάκιο, στο Οστεοφυλάκιο και στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου.

ΛΙΣΤΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ