26.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΑσφαλτοστρώσεις στις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή στις 15 και 16 Ιουνίου

Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή στις 15 και 16 Ιουνίου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας στις 15 και 16 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Οι ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο οδόστρωμα της Εγνατίας (από την διασταύρωση με την οδό Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης έως την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου) και της Κ. Καραμανλή (από την διασταύρωση με την οδό Καυταντζόγλου έως και την διασταύρωση με την οδό Γρ. Λαμπράκη) κατά τις εξής φάσεις:

Φάση Α (Σάββατο15-06-2024): μία λωρίδα κυκλοφορίας (δεξιά και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας) συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση ανατολικά.

Φάση Β (Κυριακή 16-06-2024) μία λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερή και μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας) συνολικού πλάτους 5,25μ με κατεύθυνση ανατολικά.

Κατά την διάρκεια των εργασιών οι κόμβοι με τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Καυταντζόγλου θα παραμένουν ανοικτοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η είσοδος προς τη Δ.Ε.Θ. δεν θα επιτρέπεται γενικά την πρώτη ημέρα των εργασιών .

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνδρομή όλων για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την απρόσκοπτη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ